Arkansas

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Arkansas

Eladó ingatlan Arkansasban

Észak felé határolja Missourivel, Keleten Tennessee és Mississippi mellett, délen Louisianával és Texas-szal, nyugatra Oklahomával.

Ha keres egy új ingatlan eladó Arkansas, sok a tényező, hogy fontolja meg, mielőtt dönt. Az egyik legfontosabb tényező, hogy vessen egy pillantást az Arkansas lakáspiacra.

A piac megmondja, hogy az Arkansas ingatlanárak várhatóan felfelé vagy lefelé mennek. Ez óriási hatással lehet arra, hogy mennyit fizet egy új otthonért és még egy bérletért is.

A tulajdonosok és az eladók örömmel töltötték el, mert az elmúlt évben az Arkansas ingatlanpiaca 2,2% -kal nőtt.

Számos város, mint például az Arkansasban található Bentonville, eladó ingatlanok, amelyek jelenleg 250 000 dollár felett értékesítenek. Más városok, mint például a Eureka Springs, otthonaik vannak a piacon, amelyek 72 000 és 95 000 dollár között vannak.

Az eladók el vannak ragadtatva, mivel 2019 és 2019 között az Arkansasban az értékesítési árak növekedése 3% körül mozog. Teljesen az eladó piaca most, de az alacsony átlagos lakásárak miatt több ember képes befektetni egy otthonba.

Ez is egy jó ideje vásárolni egy ingatlan eladó Arkansas, mert az ingatlan adók ésszerű áron.

Miután tudta, hogy egy Arkansasban új ingatlanot tud fizetni, a következő lépés megmutatja, hol kíván mozgatni, az Arkansas ideális része, amely megfelel a személyes igényeinek.

még akkor is, ha a Bentonville a lakhatási költségek tekintetében a legmagasabb szinten van, úgy számít, hogy az egyik legmagasabb hely az államban.

A magas rangú okok egyike annak a ténynek köszönhető, hogy ez az egykor kisváros kulturális olvasztótégla lett, ahol minden faj, a vallás és az élet öröme boldogan él.

A Bentonville iskolái a legjobbak.

Egy másik nagyon jó hely keresni egy ingatlan eladó Arkansas a Greenbrier.

Azonban a kommentátorok ezt a várost a legbiztonságosabbnak nevezték Arkansasban.

Az alacsony bűnözési ráta, a kisvárosi érzés és az A osztályú iskolák nagyszerű helyszínt jelentenek, hogy új ingatlanba fektessenek.

Fayetteville is egy szép hely, ahol kereshet egy ingatlan eladó Arkansas

Nem hatalmas város. A lakosság mintegy 77 ezer állampolgár.

Bár az értékesítési árak értéke az idén néhány százalékponttal emelkedett, még mindig jó ideje vásárolni egy ingatlant Arkansasban.

A piac várhatóan emelkedni fog. Ez azt jelenti, hogy jövőre drágább lesz az árkategóriában lévő ingatlanok értéke.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 15441

Eladás Villa, Arkansas, Pulaski County, Little Rock, Area: LITTLE ROCK (UALR

42,003,938.61HUF
Eladás
Villa

136.66 m²
Étkezős konyha, külön étkező, csempe, fa padló, beépített Ins, mennyezeti ventilátor (ok), szárító Connection-Electric, szintes tetőtéri, Füstérzékelő...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB